4.5.17

μερικά από τα πιο Παράξενα Αντικείμενα που μας έκαναν εντύπωση


Τα παρακάτω αντικείμενα και διακοσμητικά είναι παντελώς περιττά, αλλά παρόλα αυτά οι περισσότεροι θα ήθελαν να τα έχουν και μας έκαναν εντύπωση !. 
Αν θέλετε να έχετε έναν καταρράκτη στο σπίτι σας (αρκεί να μην έχετε πρόβλημα συχνοουρίας) τότε αυτή η ντουζιέρα μπορεί να σας τον προσφέρει. Βέβαια, κάποιος θα πρέπει να πληρώσει μετά τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ.ειδικά στην Καρδίτσα που είναι ΔΕΥΑΚ και οι λογαριασμοί ανεβαίνουν χωρίς λόγο και αιτία ...

 Ο πιο τέλειος καταρράκτης μπορεί να βρίσκεται στο ντους σας.

Δεν έχετε τι να κάνετε το παλιό σας πιάνο; Κρεμάστε το καθέτως και κάντε το βιβλιοθήκη. Έτσι και δεν θα χρειαστεί να το πετάξετε (ειδικά αν έχει χαλάσει) και θα έχετε μια πρωτότυπη βιβλιοθήκη κρεμασμένη σε κάποιο από τα δωμάτια του σπιτιού σας.
 Βάλτε το πιάνο στον τοίχο και φτιάξτε έτσι την πιο πρωτότυπη βιβλιοθήκη.

Ποιος δεν θα ήθελε μια παγωμένη μπύρα ή ένα παγωμένο αναψυκτικό την ώρα που απολαμβάνει το μπάνιο του; Αυτό το ποτηράκι βεντουζάρει πάνω στο πλακάκι του μπάνιου και διατηρεί το κουτάκι της μπύρας σας δροσερό.
 Αυτό είναι το πιο τέλειο "άχρηστο" αντικείμενο για τους καυτούς μήνες του καλοκαιριού.

Θα μπορούσατε να αποκτήσετε οποιοδήποτε «βαρετό» και κλασικό sleeping bag θέλετε. Γιατί, όμως, να μην αγοράσετε κάτι πιο διασκεδαστικό. Η ζωή θέλει γέλιο και αυτό το sleeping bag που απεικονίζει την ανθρώπινη ανατομία θα τρομάξει τους φίλους σας όταν ξυπνήσουν το πρωί στο κάμπινγκ.

 Ένα sleeping bag που μπορεί να τρομάξει το οποιοδήποτε στο σκοτάδι. Ακόμα περισσότερο αν αυτός που κοιμάται έχει καλύψει και το κεφάλι του.

Πόσο τέλειο θα ήταν να είχατε μια τηλεόραση που δεν πιάνει καθόλου χώρο στο σπίτι; Η τηλεόραση που βλέπετε πιο κάτω είναι αποθηκευμένη στο ταβάνι της συγκεκριμένης κρεβατοκάμαρας και όποτε θέλει να τη χρησιμοποιήσει ο ιδιοκτήτης της απλά πατάει ένα κουμπί και την εμφανίζει.

 
Ιδανική τηλεόραση για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο στο σπίτι τους.

 Άλλη μια ντουζιέρα που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στο σπίτι μας. Το εντυπωσιακό είναι πως πετάει νερό από παντού πράγμα που κάνει το μπάνιο απολαυστικό. Επίσης όμορφο είναι το τζάκι που φαίνεται στο βάθος, πίσω ακριβώς από την ντουζιέρα, που είναι και ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο αντικείμενο σε ένα μπάνιο.


Μια ντουζιέρα που ικανοποιεί ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Και τι δε θα δίναμε να είχαμε αυτή τη σούπερ ζεστή αιώρα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού μας… Παρόλο που σίγουρα είναι περιττή αυτό δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως δεν θα θέλαμε να διαβάζουμε το βιβλίο μας ξαπλωμένοι στα ζεστά, ειδικά όταν ο καιρός είναι κρύος.

 
Ποιος είπε ότι η αιώρα είναι μόνο για το καλοκαίρι;
Δημοσίευσε:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σας ευχαριστούμε όταν μπορέσουμε θα το διαβάσουμε !

Playlist musick Garitos

Youtube Garitos Team

garitos team logo up r

ΓΑΡΙΤΟΣ

Garitos team Γαρίτος Γεώργιος. Από το Blogger.

E-mail Garitos

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Recent News