10 πράγματα τα οποία Ένας φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να κάνει με το σώμα του

10 πράγματα τα οποία Ένας φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να κάνει με το σώμα του

Στην παιδική ηλικία μας, όλοι ήμασταν γοητευμένοι από τις υπερδυνάμεις των φανταστικών υπερ ηρώων όπως ο Superman, Spider-man ή Flash Gordon κλπ και ήταν τόσο εμπνευσμένη ότι όλοι ήθελαν να έχουν μερικά από το καθένα. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλοι διαθέτουμε ορισμένες υπερδυνάμεις που συχνά δεν συνειδητοποιούμε ότι έχουμε. Είτε πρόκειται να δούμε πράγματα που πολλοί άλλοι δεν μπορούν ή δεν έχουν στην ιδιοκτησία τους αυτή τη σούπερ δύναμη, όλοι έχουμε κάτι ή κάποιες  ειδικές υπέρ δυνάμεις .



Εδώ σας παραθέτουμε 10 φοβερά πράγματα που δεν ξέρατε για το σώμα από ένα φυσιολογικό άτομο ότι μπορεί Ή είναι ικανό να κάνει!

1, Δείτε υπεριώδεις ακτίνες

Τα μάτια μας έχουν μόνο την ικανότητα να βλέπουν στο ορατό φάσμα του φωτός φιλτράροντας τις ακτίνες UV. Αν και οι άνθρωποι μπορεί να έχουν κάνει χειρουργικές επεμβάσεις για την τροποποίηση του φακού των ματιών τους να δουν και να εντοπίσουν υπεριώδεις ακτίνες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι άνθρωποι που έχουν «αφακία" μπορoύν να απεικονίσουν την πλήρη εκκίνηση του φάσματος από μακριά την ακτίνα UV μέχρι το τέλος της ορατής περιοχής τους .

 
2,φακός του Ανθρώπινου ματιού το Ανθρώπινο μάτι είναι ο πιο προηγμένος φακός στον κόσμο. Μαζί με την απαράμιλλη δύναμη σε ανάλυση, αυτός είναι ένας εξαιρετικά ευαίσθητος φακός που έχει αξιοσημείωτη τηλεσκοπική όραση!. Εκτός από την ανίχνευση του σφαιρικού χαρακτήρα της Γης βλέπει στην κορυφή ενός μέρους ,και έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει ένα αναμμένο κερί από τα 20 μίλια ευθεία , αν η Γη θα ήταν επίπεδη.

 

 

3, Τα Μάτια είναι φυσικά θερμόμετρα!

 Τα μάτια μας είναι σχεδιασμένα για να διατηρούν τη θερμότητα του σώματος. Γίνεται πιο εμφανής όταν το σώμα μας αντιμετωπίζει μία πρόκληση για την διατήρησης της θερμοκρασίας του σώματος σε «υποθερμία». Τα αιμοφόρα αγγεία στα μάτια μας συστέλλονται για να κλείσουν την κυκλοφορία του αίματος για τη διατήρηση της θερμότητας και ενέργειας.

 

4,Ο Εγκέφαλος μπορεί να εκτελέσει 38 χιλιάδες τρισεκατομμύρια πράξεις ανά δευτερόλεπτο!

Δεν έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το 100% της νοημοσύνης μας. Ακόμα και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε χρησιμοποιήσει το 11% της δύναμης του εγκεφάλου του. Εάν είχαμε αυτή η δυνατότητα θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε 38.000 τρισεκατομμύρια πράξεις ανά δευτερόλεπτο, που είναι πολύ πολύ υψηλότερο από αυτό που μπορεί να γίνει με τον καλύτερο BlueGene υπερυπολογιστή του κόσμου που μπορεί να το κάνει μόνο με 0.002% σε σχέση με τον ανθρώπινο εγκέφαλο για να βγάλει αυτές τις πράξεις

 5,Ο Εγκέφαλος μπορεί να χειραγωγήσει την Ώρα

Ο χρόνος είναι μια αντίληψη που ποικίλλει από κατάσταση σε κατάσταση και από άτομο σε άτομο. Ενώ νιώθουμε την ώρα ακριβώς να περνάει σαν αστραπή ενώ όταν σερφάρετε στον υπολογιστή, και δεν φαίνεται να περνάει και τόσο γρήγορα όταν εμείς οι ίδιοι κάνουμε κάποιο είδος εργασίας σαν αγγαρεία μάθημα ή αναγκαστική εργασία . Στην πραγματικότητα είναι δύο συστατικά στον εγκέφαλό μας που μας κάνει να αισθανόμαστε το γρήγορο πέρασμα του χρόνου και να μη περνάει με τίποτα , το ένα λέγετε  "βρεγματικός λοβός» και τα «βασικά γάγγλια" στον ανθρώπινο εγκέφαλο που διαμορφώνει την αντίληψή μας του χρόνου!.

6, Δείτε με τα αυτιά και τη μύτη

Παρατηρείται κυρίως σε τυφλούς ανθρώπους, με μια τεχνική που ονομάζεται "ηχοεντοπισμός", όπως οι άνθρωποι μπορούν να συνδυάσουν τις αισθήσεις με τα αυτιά και τη μύτη για να δημιουργήσετε ένα σχεδόν ορατό μέρος αποκλειστικά και μόνο με βάση την ηχώ τους ήχους και τις μυρωδιές που εκπέμπονται από τα αντικείμενα γύρω.


7, Ακούστε χρώματα ή αισθανθείτε την Γεύση λέξεων !

Σε μια ιατρική κατάσταση που ονομάζεται «συναισθησία» που αναγκάζει το σώμα αισθάνεται και να επικαλύπτονται μεταξύ τους αποτελέσματα και να εκθέτονται σε παράξενα συμπτώματα. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι άνθρωποι συχνά βρίσκονται να συνδέουν ήχους με την όραση ή και να ακούσετε οπτικά χαρακτηριστικά τα χρώματα!!  ή ακόμα να βρεθείτε σε κατάσταση να δοκιμάσετε γευστικά τις λέξεις.



8, Επιβίωση σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, ακόμη και χωρίς Πουλόβερ

Είναι πολύ φυσιολογικό για το σώμα μας να υποβληθεί σε "υποθερμία" σε υπο-μηδέν συνθήκες θερμοκρασίας χωρίς την κατάλληλη προστασία από τέτοια χαμηλή  θερμοκρασία . Αλλά με τακτική πρακτική όπως γιόγκα ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική διαλογισμού, είναι δυνατό για τους ανθρώπους μπορέσουν να επιβιώσουν στις θερμοκρασίες υπό το μηδέν, χωρίς να φοράει κάποιος ούτε  ένα πουλόβερ!
Garitos Team 

9, ΟΙ Άκρες των δαχτύλων είναι ικανές να ανιχνεύουν με νανοκλίμακα όπως και Κηλίδες!

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να μην είμαστε σε θέση να αποκρυπτογραφήσουμε τα ακριβή πρότυπα της νανοκλίμακας υλικών, μπορούμε όμως να διακρίνουμε τέτοια κλίμακα στο λεπτό για ατέλειες σε φαινομενικά ομαλές επιφάνειες, αγγίζοντας με γυμνά τα χέρια μας.


10, Υπεράνθρωπη δύναμη

Συνήθως έχει παραιτηθεί από την άρση βαρών κάτι, αν είναι κάτι πολύ βαρύ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το σηκώσουμε παρά μόνο με βοήθεια . Αλλά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όταν ένα άτομο έχει ανάγκη από ωμή δύναμη από έκπληξη ανακαλύπτουμε ότι μπορούμε και σηκώνουμε κάτι πολύ βαρύ που δεν θα το επιχειρούσαμε καν . Αυτή η υπεράνθρωπη δύναμη συχνά έχει εμφανιστεί σε περιπτώσεις διάσωσης όταν κάποιος έχει παγιδευτεί κάτω από ένα αυτοκίνητο ή μεγάλο βράχο τότε ανακαλύπτουμε την δύναμη μας όχι ότι θα τα καταφέρουμε με επιτυχία σε όλες τις περιπτώσεις και θέλει προσοχή για το θέμα κήλης να μην επιχειρούμε ότι βλέπουμε να σηκώσουμε είναι σοβαρό θέμα υγείας  ! .



 Garitos team

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια