πράγματα που δεν λες σε χωρισμένο τα Χριστούγεννα

Τα χριστούγεννα πλησιάζουν και έχεις φίλους που είναι χωρισμένοι; Διάβασε τι δεν πρέπει να τους πεις!

«Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» λέει το τραγούδι ενώ η πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου πλησιάζει. Η περίοδος των Χριστουγένων είναι μία εποχή που έχει συνδυαστεί με ρομαντικές βόλτες στις στολισμένες πόλεις, αγκαλίτσες με τον αγαπημένο σου και άλλα τέτοια ρομαντικά. Κάποιοι όμως δεν βρίσκονται σε αυτή τη φάση, είναι χωρισμένοι ή ακόμα καλύτερα ελεύθεροι. Ας δούμε λοιπόν τι δεν πρέπει να τους πεις. 


  • «Μην στεναχωριέσαι. Δεν είσαι ο μόνος χωρισμένος! Ξέρεις πόσοι χωρισμένοι υπάρχουν εκεί έξω;»

Όχι , δεν τον βοηθάς καθόλου. Προφανώς και το ξέρει. Που ζει, σε άλλο πλανήτη; Ξέρει ότι υπάρχουν και άλλοι χωρισμένοι εκεί έξω και δεν θέλει να βγει με κανέναν από αυτούς τώρα! Αυτό είναι το πρόβλημα!
 
  • «Δεν θα 'σαι μόνος σου! Έχεις τη γάτα σου!»

Και μόνο που θα αναφέρεις αυτό το αξιολάτρευτο, κατά τα άλλα, ζωάκι, έχεις χάσεις τον στόχο σου! Για κάποιο λόγο οι γάτες είναι συνυφασμένες με τη μοναξιά και τον χωρισμό, οπότε καλύτερα να το αποφύγεις!
 

  • «Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να είσαι μόνος σου τέτοιες μέρες;»

Η ερώτηση είναι, γιατί; Τι το διαφορετικό έχουν αυτές οι μέρες που χρειάζεσαι σχέση; Φίλοι υπάρχουν, οικογένεια υπάρχει, οπότε όλα καλά. Θυμήσου τι ωραία που φαίνονται τα οικογενειακά Χριστούγεννα στις ταινίες. Εμπειρία είναι και αυτή. Εξάλλου έχει και γάτα !! ( Και χαίρεται γιαυτό ).

  • Καλύτερα που χώρισες! Έτσι κι αλλιώς δεν τον συμπαθούσα!

Ωραία, καλή δικαιολογία αυτή, ειδικά άμα θυμίσεις ή και υπερτονίσεις τα αρνητικά του πρώην! Αν όμως τα ξαναφτιάξουν; Τι κάνεις τότε; Τα παίρνεις όλα πίσω; Οπότε ας το αφήσουμε και αυτό.

  • Μπορεί του χρόνου τέτοια μέρα να έχεις σχέση!
Μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Προφανώς όμως τον νοιάζει το τώρα, οπότε προσπάθησε να αναφέρεσαι περισσότερο  σε αυτό και όχι στο τι θα μπορούσε να συμβεί σε 365 μέρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια