Εντελώς δωρεάν τα windows 10 για πάντα και όποτε θες ??!!

Λένε ότι τα windows μπορεί να είναι από τις ποιο δημοφιλείς σουίτες  λειτουργικού σύστηματος στο κόσμο όμως είναι και λίγο ακριβά ,,,
τώρα έχουμε ακούσει μία συζήτηση από σοβαρά άτομα που ασχολούνται με την διαχείριση του marketing της εταιρείας ότι μπορεί στους επόμενους μήνες ακόμα και έκδοση να τα δώσουν εντελώς δωρεάν ;;!!!
ακούμε δωρεάν και χαιρόμαστε αλλά όσοι ασχολούμαστε με developing λέμε που είναι η παγίδα ;
και ναι υπάρχει μία μικρή και ίσως αθώα παγίδα και ποια είναι αυτή ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ μέσα στο λειτουργικό σύστημα !!!
και πολύ καλά καταλάβατε όσοι ξέρετε από ίντερνετ οι ενοχλητικές διαφημίσεις που παλεύουμε με κάθε τρόπο να τις αποβάλουμε από το δίκτυο μας να είναι καλά το AΒP που καταφέρνουμε και τις διώχνουμε τώρα θα τις έχουμε και στο λειτουργικό σύστημά μας ,
θα δούμε τους επόμενους μήνες αν είναι αλήθεια αυτά τα νέα που μας μετέφεραν τότε πάμε σε μία νέα γενιά λειτουργικών συστημάτων που θα είναι ποιο κερδοφόρα για τις εταιρίες θα κερδίζουμε και εμείς γιατί θα είναι δωρεάν !
θα δούμε εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα μου φαίνεται καλή κίνηση και έτσι μπορεί να καταπολεμήσει σε μεγάλο ποσοστό και την πειρατεία !
βασικά κάντε μία εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube και τα λέμε ε ε ε ε ε  ε!

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Βασικά πιστεύω ότι έπρεπε να τα δίνουν δωρεάν από χρόνια και να μη περιμένουμε πολλά ευτυχώς τα android τα έχουμε δωρεάν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/2/18 17:15

    δεν νομίζω είναι πολλά επάνω στην Microsoft που πληρώνετε δεν τα βλέπω για δωρεάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/4/18 12:21

    μόνο Linux ρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σας ευχαριστούμε το συντομότερο θα το διαβάσουμε !