AOSP τι είναι αυτή η ROM για Android

AOSP τι είναι αυτή η ROM για Android που με άφησε πραγματικά άφωνο !
 AOSP με εκπληκτικές επεκτάσεις και επιλογές <<λειτουργικού>>
και τώρα σας γράφω ο ίδιος γιατί με άφησε άφωνο πρώτα απο όλα το λειτουργικό κάνει το τηλέφωνο σου έως και 2φορές ποιο γρήγορο από προσωπική εμπειρία  δεύτερων σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις εσύ τι πρόσθετα θέλεις και όχι τι σου φορτώνει η κάθε εταιρία  βελτιώσεις από ομάδα developers για την καλύτερη επιλογή κάμερας φωτογραφικής και προγραμμάτων για την ποιο σωστή και ορθή λειτουργία του τηλεφώνου
πάντα την βάζεις με δική σου ευθύνη και δεν την βάζει κάποιος που δεν γνωρίζει γιατί απλά θέλει προσοχή και μία σωστή σειρά εγκατάστασης  
εδώ μία λίστα τηλεφώνων που υποστηρίζουν  Πάτα ΕΔΩ
Το AOSP Extended είναι μία Ρομ για κινητά τηλέφωνα που φτιάχτηκε για να μας αφήσει ΑΦΩΝΟΥΣ (για αυτό σας γράφω εδω...)
Έρχεται μαζί με τόνους χαρακτηριστικά που αποκαλούμε Extensions. Οι επεκτάσεις σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη συσκευή σας στο επόμενο επίπεδο. Οι επεκτάσεις ενσωματώνονται στην προεπιλεγμένη εφαρμογή εφαρμογών.
Λάβετε ειδοποίηση σχετικά με την τελευταία ενημερωμένη έκδοση μέσω της εφαρμογής OTA που είναι ενσωματωμένη στη ROM και, επίσης, μεταφορτώνετε τα απαραίτητα πρόσθετα και αρχεία της ίδιας της εφαρμογής. Έχουμε επίσης το OTA bot για Τηλεγράφημα το οποίο σας ειδοποιεί όταν είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση. 
Ανοιχτού κώδικα
Ο πηγαίος κώδικας είναι ανοιχτός στον οργανισμό μας Github, επομένως ο καθένας μπορεί να διανείμει, να δημιουργήσει το δικό του ή να ρίξει μια ματιά στον κώδικα.
  Υποστήριξη
Για οποιαδήποτε βοήθεια ή υποστήριξη έχουμε κοινότητα και ομάδα στο Google Plus και Telegram αντίστοιχα. Εκτός αυτού, κάθε επίσημη συσκευή έχει ένα νήμα σε φόρουμ XDA.
οπως αναφέρει και η σελίδα έτσι και εμείς δεν φέρουμε καμία ευθηνη για όποια λάθος χρήση του τηλεφώνου